onsdag den 18. april 2012

Aktiviteter for børn København og Omegn




Der er dage hvor man ikke ved hvad man skal, hvor man skal tage hen og hvad der kunne være skønt for ens MiniHelte & PerlePiger. 
Det dilemma har vi været i mange gange, men synes nu at vi har opstøvet nogle super gode steder hvor man kan have det sjovt med sine børn. 


Vi bruger selv rigtig meget til i Zoologiskhave, vi ønskede os gavekort dertil i fødselsdagsgave og udfra det kunne vi alle købe et års kort, så det er gratis for os at tage en tur derind, og det udnytter vi. Hver gang bliver MiniHeltene facineret af kamelerne, løber hen til løverne og griner når søløverne bliver fodret. 
Kan helt klart anbefale jer at ønske sig sådan et gavekort, for får de ikke altid HELT vildt meget legetøj?
Derud over har vi et par gange været på bondegårdstur til Albertslund. Der ligger en "kommunal" Bondegård, der bliver drevet af børn i kommunen.
Der er helt vildt mange kaniner, både i bur men også mange kaniner i en lade, så man kan gå blandt dem og nusse og lege! Der er heste, som man kan fodre og klappe og hvis man er heldig, få en ridetur. Gæs man kan give brød, høns og en rigtig høj hund der er super sød. Der er masser af grønt område og sti omkring så man også kan gå en tur.
Vi køber en pose gulerødder, en pose æbler og en pakke brød og tager derud på en dejlig tur. Kan helt klart anbefales. 
http://www.toftegaarden.albertslund.dk/ 


Når der skal være fart på og der skal brændes krudt af ender vi i FunCity i Herlev, et super fedt legeland!
Det er et legeland til alle aldre og alle børn. Der er en kæmpe stor borg hvor man kæmper sig igennem banen med masser af udfordringer, op af borgen for at komme op til en stor rutchebane. 
Der er en afdeling for børn under 2 år, med bolde, puder i alle afskygninger, gulvet et blødt og lækkert, en lille rutchebane med lidt forhindringer og en "bolde pool"

Der er flere forskellige afdelinger, med wii, bordtennis, bordfodbold, hoppeborge, indendørs fodboldbaner og gammeldags spilmaskiner.

Husumparkens legeplads er MiniHelte og PerlePiger værdig.
Det er en legeplads jeg selv ville køre for at tage på. 
Den er så lækker og der er så mange fede og utraditionelle redskaber på den. 
Jeg lader billederne tale for sig selv:
   

Derud over er der en lille trampolin, legehus, samsegynge, almindelige gynger, sandkasser og så er den bemandet i disse tidsrum: mandag-torsdag kl. 9.30-17.00, fredag kl. 10-17
Men man er velkommen til at komme i weekenderne også.

Jeg kommer løbende med nye ideer til hvor i kan nyde jeres børn også udenfor københavn

2 kommentarer:

  1. Vi skal helt sikkert en tur til Albertslund - altså hvis mor er tør med alle de dyr =D

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er fantastisk derude.
      Jeg skal nok holde dig i hånden hvis du ikke tør:)

      Slet